MEDIA

WE LOVE BUDAPEST

MAGYAR FLAVOR FILLS BUDAPEST’S NEW VAJDAHUNYAD CASTLE HOTSPOT

A picturesque palace soars skywards near Budapest’s Heroes’ Square, with fairy-tale spires towering above the sedate Városliget Lake – this is Vajdahunyad Castle, a highlight of City Park since it was built in 1896, just in time for the Millennial Jubilee to commemorate the thousandth anniversary of the Magyars’ arrival in Hungary. This majestic monument entices visitors with panoramic tower tours and a museum, while guests are now also invited to the castle’s recently opened Anonymus Bar & More, offering real Magyar feasts, local spirits, and varied souvenirs.

NAPI.HU

Hungarikumokat árulnak a Vajdahunyad várban

A budapesti Vajdahunyad várban, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum területén lévő Anonymus kávéházban hungarikum bolt nyílt. Az étterem és az ajándékbolt is a minőségi magyar termékeket és ételeket népszerűsíti, egyúttal könnyen elérhetővé teszi a magyarok és a külföldieknek számára - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a megnyitón.

KORMÁNY.HU

Hungarikumokat kínáló bolt nyílt a Vajdahunyad várban

A hungarikumok a magyarság legmegbecsültebb értékeit jelenítik meg - mondta a földművelésügyi miniszter Budapesten, a Vajdahunyad várban, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum területén lévő Anonymus kávéház és hungarikum bolt megnyitóján.

FRISSVIDEÓK.HU

Hungarikumok a Vajdahunyad várban az Anonymus étteremben

Hungarikumok a Vajdahunyad várban az Anonymus étteremben. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Budapesten, a Vajdahunyad várban, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum területén lévő Anonymus kávéház és hungarikum bolt megnyitóján elmondta a hungarikumok a magyarság legmegbecsültebb értékeit jelenítik meg. Az étterem és az ajándékbolt is a minőségi magyar termékeket és ételeket népszerűsíti, egyúttal könnyen elérhetővé teszi a magyarok és a külföldieknek számára, aki mint mondta, örül a bolt megnyitásának, hiszen egy újabb helyszínen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a magyarság csúcsteljesítményeivel, a hungarikumokkal.

GONDOLA

Fazekas: a hungarikumok a magyarság legmegbecsültebb értékei

A hungarikumok a magyarság legmegbecsültebb értékeit jelenítik meg mindenki számára - mondta a földművelésügyi miniszter kedden Budapesten, a Vajdahunyad várban.

HÍRADÓ.HU

A hungarikumok a magyarság legmegbecsültebb értékeit jelenítik meg mindenki számára

A hungarikumok a magyarság legmegbecsültebb értékeit jelenítik meg mindenki számára – mondta a földművelésügyi miniszter kedden Budapesten, a Vajdahunyad várban a Magyar Mezőgazdasági Múzeum területén lévő Anonymus kávéház és hungarikum bolt megnyitóján kedden.